pondelok 20. augusta 2018

Pure Mineral šampóny a kondicionéry

Pure Mineral šampóny a kondicionéry
Firmy Pure Mineral "The leading brand of dead sea cosmeetics" v novom obale s novým zložením. Máte vlasy vyblednuté od slnka? V lete to môže niektorých z vás trápiť. Slnečné žiarenie vystavuje vlasy každodennej skúške. Ich povrch zdrsnie, čerstvo nafarbené vlasy vyblednú, vysnená farba sa stráca a pôsobí mdlo. Nerobte si starosti. V kaderníckych salónoch si môžete kúpiť Pure Mineral. Poskytne vaším vlasom spoľahlivú ochranu pred kúpaním a slnením, a tiež po ňom.
Obsahuje prípravky firmy Pure Mineral, ktoré vlasy chránia a regenerujú. V ponuke je vode odolní ochranní sprej, prípravok na ochranu farby, Hair and Body Shampoo firmy Pure Mineral a rehydratačná kúra .
Firmy Pure Mineral ponúka z produktov kompletné riešenie mastných vlasov. Zradu Pure Mineral je to šampón, ktorý účinne zabraňuje rýchlemu masteniu vlasov. Vďaka svojej aktívnej ochrannej formule rieši individuálny vlasový problém, alebo problém vlasovej pokožky. Efektívne, vysoko účinné látky vlas regenerujú. Z radu firmy Pure Mineral je tu zaujímaví výrobok na vlasy, ktorý možno použiť na rozdiel od iných leskov aj na mastné vlasy, lebo nemastí a neobsahuje žiadne mastné látky. S toho radu firmy Pure Mineral odporúča na mastné vlasy šampóny a kondicionéry: Pure Mineral conditioner. Volume shampoo a Volume conditioner nedodá vlasom len lesk, ale zväčší aj objem vlasov. Tieto výrobky síce neriešia priamo problém mastných vlasov, ale sú veľmi jemné a vhodné pre každodenné použitie, pričom vás nezaťažujú.



Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára