sobota 4. augusta 2018

Balzam Pure Mineral

Balzam Pure Mineral:
Do krému Pure Mineral, ktorý obsahuje morskú soľ z Mŕtveho mora, pridajte ricínový a makadamový rastlinnýolej + éterické oleje ylyng - ylang, levanduľa, rozmarín.
Účinok: odporúča sa na ozdravenie slnkom alebo chemickým farbením vysušených vlasov, pôsobí preventívne proti lupinám a odstraňuje ich, zlepšuje zásobovanie krvou  a aktívne vyživuje pokožku hlavy a korienky vlasov.
Použitie: po umytí votrite balzam Pure Mineral do korienkov vlasov a nechajte pôsobiť 15 minút. Potom vlasy prepláchnite vodou a usušte. Balzam Pure Mineral môžete použiť aj ako kondicionér - menšie množstvo votrite do vlhkých vlasov a neoplachujte.
V týchto dňoch prináša Pure Mineral na náš trh nový rad vlasovej starostlivosti, ktorý bol vytvorený pre náročné požiadavky svetových kaderníkov. Jeho základnou charakteristikou je čo najpresnejšie profesionálne ošetrenie každého typu vlasov. Zloženie zodpovedá najnáročnejším požiadavkám starostlivosti o vlasy.
Aktivovaný proteín omladzuje vlasové vlákno a zjednodušuje úpravu vlasov. Derivát vitamínu E má výrazné antioxidačné účinky.
Slnečný filter sa dlhodobo viaže na vlasy a chráni ich pred slnečným žiarením.
Aminokyseliny dodávajú vlasom proteíny, ktoré sa stratili pri chemickom alebo mechanickom poškodení, a zlepšujú tak povrchovú štruktúru vlasu.
Ceramid cielene pôsobí v miestach, kde je vlas najviac poškodení, obnovuje tak vnútornú štruktúru a vlasové vlákno.
Vitamíny B3 a B6 posilňujú vlas a dodávajú objem jemným vlasom. Provitamín B5 vyživuje a obnovuje štruktúru vlasu.
Zloženie výrobkov Pure Mineral tak zabezpečuje výrazné zlepšenie kvality vlasov.





Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára